Klimmen Nederland > Klimmen > Klimmen Utrecht > Klimmen IJsselstein > Klimbos Rutbeek

Klimbos Rutbeek

Voor een echte adrenalinekick wil je een bezoek brengen aan Klimbos Rutbeek.

Bereikbaarheid

Woon in je in de buurt van Enschede dan is het Klimbos Rutbeek de moeite waard om eens te gaan bezoeken. Met de auto is het klimbos via de A1 en dan A35 prima te bereiken.

Blikkersmaatweg 15
7546 RJ Enschede

Klimroutes

In Klimbos Rutbeek kun je op 5 meter hoogte tussen de bomen wandelen over de vele beschikbare onderdelen. Het is niet het grootste klimbos in Nederland, maar voor de kinderen is het een leuke afwisseling. Ben je uitgekeken op het klimbos, vermaak je dan ook met bijvoorbeeld kanoën en abseilen. Naast de uitdagende actieve sporten is er ook genoeg te zien in omgeving voor wandelaars.

In Rutbeek kun je dus heerlijk genieten van de buitenlucht.

Tijdsduur klimmen

De klimduur is ongeveer 1,5 tot maximaal 2 uur. Dit is inclusief de inleidende kliminstructie. De minimumleeftijd is 8 jaar en de minimale lengte is 1,40 meter.

Openingstijden

Het klimbos is open van april tot en met oktober. Let op: voor het klimbos moet je van te voren reserveren en standaard open van 12:00 uur t/m 18:00 (woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag tijdens normale dagen en tijdens de vakantie ook op de dinsdag en donderdag).

Tarieven

Kijkers hoeven niets te betalen. Het klimmen kost 12,50 per persoon tot en met 14 jaar. Vanaf 15 jaar kost het 15 euro per persoon. Als je samen klimt met je kind dan betaal je nog maar 25 euro.

Schrijf je in en ontvang korting voor klimmen in Nederland

Alleen korting. Geen spam.

"KlimmenNederland.nl zoekt samenwerking met de klimlocaties van Nederland."

Informatie over meer dan 50 klimlocaties

Voordelig klimmen met korting

Vind snel je klimmaatje

Zie waar je kunt klimmen in jouw provincie