Klimmen Nederland > Klimmen > Klimmen Drenthe > Klimmen Drenthe > Adverteren

Adverteren

­Bent u verantwoordelijk voor een klimbos, klimhal of geeft u klimcursussen? Trek dan meer klanten door gericht te adverteren op KlimmenNederland.nl. KlimmenNederland.nl biedt u advertentieruimte op elke pagina van de website. Dit zijn al gauw 100.000 vertoningen per jaar.

Waarom adverteren?

Door te adverteren in uw provincie bent u zichtbaar voor uw eigen doelgroep. Dit levert betalende klanten op. Adverteren op KlimmenNederland.nl is jaarlijks opzegbaar en daarnaast ontvangt u een maandelijks overzicht van de resultaten.

KlimmenNederland.nl is goed zichtbaar in de zoekmachines waardoor online zoekers ons vinden en daarna u! U kunt natuurlijk niet overal in de zoekmachine zichtbaar zijn. Wij zijn continu aan het optimaliseren waardoor u meer bezoekers krijgt.

Inzicht in uw eigen resultaten!

KlimmenNederland.nl geeft complete openheid in de resultaten. Maandelijks ontvangt u automatisch een rapport met daarin:

  1. de bezoeken die wij door uw advertentie naar uw website sturen
  2. het aantal weergaves dat uw advertentie per pagina is gezien

Waar u uw geld aan uitgeeft is dus exact in te zien. U kunt zelf bepalen of dit het voor u waard is.

Kosten

Voor een maandelijks bedrag toont KlimmenNederland.nl uw advertentie voor uw eigen omgeving. Dit bedrag is afhankelijk van het aantal provincies of steden waarin u zichtbaar wilt zijn. 

Neemt u direct contact met ons op voor het maandelijks inplannen en afstemmen van uw advertenties. Binnen 5 werkdagen is uw advertentie al voor iedereen zichtbaar.

Schrijf je in en ontvang korting voor klimmen in Nederland

Alleen korting. Geen spam.

"KlimmenNederland.nl zoekt samenwerking met de klimlocaties van Nederland."

Informatie over meer dan 50 klimlocaties

Voordelig klimmen met korting

Vind snel je klimmaatje

Zie waar je kunt klimmen in jouw provincie